Vi fortsetter med dansekurs våren 2022

Ane SeljesethDans

Nå starter snart vårsemesteret og vi gleder oss til å se nye og gamle fjes i og utenfor dansesalene.

Det åpnes mer og mer opp for fritidsaktiviteter, og dette er de reglene som gjelder akkurat nå: 

  • Alle deltakere ved faste kurs og treninger unntas fra anbefalingen om 1 meters avstand der det er nødvendig for å utøve aktiviteten. Unntaket gjelder kun under pågående aktivitet, og 1 meters avstand må holdes før, etter og i pauser. 
  • Gruppestørrelsene anbefales å være maks 30 personer innendørs og 40 personer utendørs. Dette er avhengig av størrelsen på lokalene våre. 

Booking av dansesal

De mellom 15-25 år kan bruke dansesalene våre gratis til egentrening. Du kan booke ved å sende e-post til booking@samsen.com eller ved å ta direkte kontakt med fagansvarlig for dans, Elisabeth, til elisabeth@samsen.com.  Les mer om salene her.

Om du ønsker drop in kan du ringe oss på 38 00 64 00 i vår kontortid mellom 09.00-22.00

Dansekurs og crews

Denne våren kan vi tilby ukentlige kurs innen Hip hop, k-pop og styrke og strekk. Trykk på denne lenken for å lese mer om kursene. I tillegg har dansecrewene våre, Under Construction og Di-verse, treninger hver uke. For å bli med i dansecrew må man gjennom en opptaksprøve og vise at man er motivert og dedikert for å jobbe med dansen. 

Smittevern

Ellers ber vi alle om å forholde seg til generelt smittevern: 

Bli gjemme dersom du er syk, er i karantene eller mistenker at du kan være smittet. Husk god hånd- og hostehygiene. Hånddesinfeksjon er tilgjengelig flere steder i våre lokaler. Hold avstand til alle som ikke er dine nærkontakter. Følg vertskapets veiledning og instrukser. Registrer deg med app eller i liste når du kommer til Samsen kulturhus.