Fotostudio

Liker du å ta bilder? Eller redigere bilder? På Samsen har du mange muligheter til å drive med foto og grafisk arbeid.

Noen jobber med fotografi­ for å fange de beste konsertopplevelsene, andre vil ut i naturen. Andre retninger er studiofotografering i form av portretter og mote, eller dokumentar og reportasje. Samsen ønsker med Fotostudioet å samle forskjellige uttrykk og legge til rette for samarbeid også på tvers av fag (film, musikk, trykk m.m.).

Illustrasjon og gra­fisk design er også noe du kan jobbe med på fotoverkstedet.

 

Fotomandag på Samsen

Interesse for fotografi og lyst til å møte andre som har det­? Da kan «Fotomandag» på Samsen være noe for deg! Kom til fotostudioet på Samsen og møt andre som deler interesse hver mandag kl. 18- 20. Vi tar opp forskjellige temaer og sjangere. Har du et tema du vil lære mer om? Her lærer vi av hverandre. Ta gjerne med eget kamera eller du kan låne utstyr av Samsen.

Utstyr og studio

I studio er det arbeidsstasjoner med gode Macer og programvare, et studio med blitser og div. utstyr. Her kan man få veiledning til sine prosjekter om man ønsker det. Det er også muligheter for utskrift og innramming. Man kan komme hit å bla i bøker eller blader for inspirasjon og møte andre med den samme interessen eller delta på kurser og workshops innen fotografi­. Er du mellom 15-25 år er det gratis å bruke fotostudioet.

Spørsmål?

Har du spørsmål eller ønsker å booke Fotostudioet?

Ta kontakt med Tor Helge på tlf.: 468 44 728 eller epost: torhelge@samsen.com