Musikk

Bingen scene

Bingen scene er en av de beste scenene i Kristiansand tilrettelagt for rytmisk musikk. Vi åpnet scenen 01.februar 2002 med Kaizer Orchestra. Siden det har Bingen scene blitt besøkt av artister som GAME (us), Bigbang, Håkan Hellstrøm, Turboneger, Honningbarna og Lars Vaular og mange flere. Den samme scenen står unge lovende musikere og spiller på under Åpen Scene, LOUD, UKM og Band-eier-scenen. Alle får oppleve å utøve musikk under samme profesjonelle rammer.

Vi samarbeider med konsertarrangører som AKKS Kristiansand, Minor Discomfort  og Trashpop for å lage konsertopplevelser for musikkinteresserte i Kristiansand og områdene rundt.

Har du lyst til å spille på Bingen scene, eller har du lyst til å arrangere en konsert med favorittbandet ditt, kompisene dine eller en annen sprø idè? Vi legger til rette for at du kan leie Bingen scene billig, med lydteknikker og backline, samt eget kafèområde utenfor som heter Vestibaren. Vi hjelper deg med planlegging og tilrettelegging av arrangementet, og du kan også søke om støtte fra oss til arrangementer for ungdom mellom 15 og 25 år. Se mer under «Pengebingen».

Priser for 2016;
Arrangement for ungdommer mellom 15 og 25 år; 4500,-
Arrangement for andre; 6500,-
Leieprisen inkluderer Bingen scene, Vestibaren, lydteknikker, backline og vasking.
For leie av Bingen scene søk her

For mer informasjon ta kontakt her.

Pengebingen

Samsens egen støtteordning for arrangører som vil gjøre noe på Samsen for ungdom mellom 15 og 25 år.
Det trenger ikke være musikkrelatert – men må foregå på Samsen.

Søkere må bruke eget søknadsskjema som du finner her.

Leie av Dj-utstyr

Dj-rommet er lagt ned for drop-in, men skulle du allikevel ønske å leie utstyr av oss, kan du ta
kontakt med oss her