Musikk

Bingen scene
Bingen scene er en av de beste scenene i Kristiansand tilrettelagt for rytmisk musikk. Vi åpnet scenen 01.februar 2002 med Kaizer Orchestra. Siden det har Bingen scene blitt besøkt av artister som GAME (us), Bigbang, Håkan Hellstrøm, Turboneger, Honningbarna og Lars Vaular og mange flere. Den samme scenen står unge lovende musikere og spiller på under Åpen Scene, LOUD og UKM. Alle får oppleve å utøve musikk under samme profesjonelle rammer.

Har du lyst til å spille på Bingen scene, eller  lyst til å arrangere en konsert med favorittbandet ditt, kompisene dine eller en annen sprø idè? Vi legger til rette for at du kan leie Bingen scene billig, med lydteknikker og backline, samt eget kafèområde utenfor som heter Vestibaren. Vi hjelper deg med planlegging og tilrettelegging av arrangementet, og du kan også søke om støtte fra oss til arrangementer for ungdom mellom 15 og 25 år. Se mer under «Pengebingen».

Priser for 2018;
Arrangement for ungdommer mellom 15 og 25 år; 5000,- ink. lydtekniker.
Ønsker du lysdesigner påløper en kostnad på 2000,- ekstra.

Arrangement for andre; 7500,- ink. lydtekniker.
Ønsker du lysdesigner påløper en kostnad på 2000,- ekstra.
Leieprisen inkluderer Bingen scene, Vestibaren, lydteknikker, backline og vasking.
Merk: All bruk av alkohol er forbudt på Samsen kulturhus.

Her har du en oversikt over Bingens tekniske spesifikasjoner.

For leie av Bingen scene søk her

For mer informasjon ta kontakt her.

Samsen lydstudio

Samsen Studios er Samsen kulturhus sitt eget lydstudio. Hovedstudioet vårt består av et godt utstyrt kontrollrom og tilhørende innspillingsrom med plass til store produksjoner, og to mindre studiorom med hver sin separate vokal-booth. Her tilbyr vi undervisning og kurs i kreative og tekniske sider ved musikkproduksjon og låtskriving.

Det er mulig for de av dere som produserer egen musikk å leie et av de mindre studiorommene på fast basis. Fra høsten av vil vi også åpne for drop in-leie av hovedstudioet eller de mindre studiorommene. Etter hvert vil vi også arrangere konserter og podcast-sendinger.

Hvis du er mellom 15 og 25 og nysgjerrig på studiotilbudet vårt er det bare å ta kontakt på tlf: 38006400.

Pengebingen

Samsens egen støtteordning for arrangører som vil gjøre noe på Samsen for ungdom mellom 15 og 25 år.
Det trenger ikke være musikkrelatert – men må foregå på Samsen.

Søkere må bruke eget søknadsskjema som du finner her.