Galleriet

Samsen kulturhus gir deg som er mellom 15 og 25 år en unik mulighet å vise frem dine kreative arbeider – helt gratis! Uansett om du maler, skulpturerer, fotograferer eller designer – vi ønsker å fremme mangfoldet av ungdomssuttrykk. Vi gir deg muligheten til å stille ut arbeidene dine i Galleriet på Samsen. 

Enten du er en etablert kunststudent, en ung nyutdannet, eller bare har en lidenskap for visuell kunst, ikke vent på invitasjoner til å stille ut dine arbeider – lag din egen utstilling – eller kanskje er dere flere som vil samarbeide om en utstilling?  

I Galleriet på Samsen kan du oppleve ulike kunstuttrykk gjennom våre varierte utstillinger og delta på spennende åpninger og kunstarrangementer. Bli en del av et inspirerende fellesskap med andre unge kunstnere. Vi legger til rette for samarbeid og nettverksbygging. 

Veiledning og støtte: 
Fra idé til utstillingsåpning – vi tar deg gjennom hele prosessen. Lær om kuratering, markedsføring og alt som hører med. Lær hvordan du skriver gode søknader og hvor du kan søke om støtte. Trenger du hjelp til å søke prosjektskoler og kunstutdannelse? Vi gir deg råd og oppfølging. 

Ønsker du å være nestemann til å stille ut hos oss? 
Ta kontakt med Tor Helge eller Kikki