Dansekurs

På Samsen kulturhus arrangerer vi mange ulike dansekurs for ungdom mellom 15-25 år. Det er både kurs som går fast en gang i uka, og kurs som arrangeres sporadisk gjennom året. Samsen kulturhus har ekstra fokus på street stiler i flere av sine kurs og workshops. Vi fokuserer på selvstendig uttrykk basert på stilens grunnleggende ferdigheter, noe som kan bidra til å gjøre deltakerne bedre rustet til å drive med egentrening, freestyle og delta i battles. Hvis det blir ledig plass, er det mulig å starte ut i semesteret. Ta kontakt, så finner vi et godt tidspunkt å starte.  

Har du ikke mulighet til å følge et dansekurs fast hver uke? Nå kan du komme på drop-in for 50 kr per time! 

Dette er for deg som ønsker å hive deg med i dansen en gang iblant, og som ønsker å ta koreografi kjapt. Det er en fordel med grunnleggende danseferdigheter. 

Kjøp billetten din her, og vis den til instruktøren før timen begynner: https://samsen.hoopla.no/sales/dropinkurs 

Ønsker du å holde deg oppdatert på hvilke dansekurs som er? Bli med i Facebook gruppen “Dans på Samsen” 

PoleFitness

Pole fitness er akrobatikk på en vertikal pinne som utvikler styrke og fleksibilitet ved å ha det moro. Pole trening hjelper med å forbrenne kalorier, reduserer stress og har en gunstig effekt på ledd og muskler.

Patrycja er en sertifisert Pole Dance-instruktør fra Polen, som tidligere underviste på SATS. I sitt arbeid fokuserer hun på hver elev slik at klassene er effektive for alle. På kurser fokusere hun også på forbedre deltakernes styrke og fleksibilitet før og etterpå hver pole trening.

Det blir ulike kurs i løpet av høsten, ta kontakt med heidi@samsen.com om du er interessert.

Yoga for ungdom

Føl deg bedre og mykere med et yogakurs. Passer for alle, både nye og erfarne elever. Vi går igjennom de grunnleggende stillingene i yoga på en trygg og sikker måte.

10-ukers høstkurs på onsdager kl.17.45-19.00 med oppstart 25.august. Ikke trening i skolens høstferie, uke 40.

Kursholder; Prana Yoga Studio


Pris; kr.650,-
Påmelding; samsen.hoopla.no/sales
Info; heidi@samsen.com