Dansekurs

På Samsen kulturhus arrangerer vi mange ulike dansekurs for ungdom mellom 15-25 år. Det er både kurs som går fast en gang i uka, og kurs som arrangeres sporadisk gjennom året. Samsen kulturhus har ekstra fokus på street stiler i flere av sine kurs og workshops. Vi fokuserer på selvstendig uttrykk basert på stilens grunnleggende ferdigheter, noe som kan bidra til å gjøre deltakerne bedre rustet til å drive med egentrening, freestyle og delta i battles. Hvis det blir ledig plass, er det mulig å starte ut i semesteret. Ta kontakt, så finner vi et godt tidspunkt å starte.  

Påmelding til kurs finner du her: https://samsen.hoopla.no/sales

Har du ikke mulighet til å følge et dansekurs fast hver uke? Nå kan du komme på drop-in for 40 kr per time! 

Dette er for deg som ønsker å hive deg med i dansen en gang iblant, og som ønsker å ta koreografi kjapt. Det er en fordel med grunnleggende danseferdigheter. 

Kjøp billetten din her, og vis den til instruktøren før timen begynner: https://samsen.hoopla.no/sales/dropinkurs 

Ønsker du å holde deg oppdatert på hvilke dansekurs som er? Bli med i Facebook gruppen “Dans på Samsen” 

Jazz og modernekurs

Jazz og moderne dansekurs med Elisabeth For de mellom 15 og 25 år.

Kurset passer for de som er glad i å danse, de som vil utfordre seg selv og få bedre danseteknikk og musikalitet. Det vil være en blanding av jazzdans og moderne dans hvor det blir fokus på flyt og dynamikk i bevegelser i øvelser og koreografier.

Elisabeth er fagansvarlig for dans på Samsen kulturhus, og har lang erfaring innen jazzdans, modernedans og koreografi. Hun har studert dans og koreografi i Oslo, Stavanger og New Zealand.

Hip Hop kurs

Hip Hop med Gina Therese Seglem Gundersen tirsdager 17.00-18.00 Slaktehallen på Samsen kulturhus for de mellom 15-25 år. På kurset vil du lære grunleggende hip hop teknikk gjennom øvelser og koreografier. Åpent nivå

Uke 35-49 – Ingen kurs i skolens ferier og andre fridager

Om Gina Therese Seglem Gundersen: Gina er utdannet instruktør, koreograf og utøvende danser innen Hiphop og urbane dansestiler ved Circle Dance Academy. I tillegg har hun 1 års utdannelse fra Bårdar innen jazz, moderne og ballett, og utdannelse som barne- og ungdomsarbeider. Gina har tatt danseklasser blant annet i New York, Paris og Bangkok. Hun har undervist barn, unge og voksne i Hiphop og urbane dansestiler i over 10 år, og har deltatt på mange battles, show og forestillinger. Hun har også vært med på å vinne NM i hiphop-formasjon! De siste årene har Gina undervist flere steder i Kristiansand og liker godt å bidra til en positiv utvikling av hiphop miljøet i byen. Gina ønsker å gi elevene sine danseglede, mestringsfølelse og utfordringer!

K-pop kurs

Kpop med Helene Lindgren torsdager 18.00-20.00 i Slaktehallen på Samsen kulturhus for de mellom 15-25 år. Åpent nivå.

Uke 34-49 – ikke kurs i skolens ferie

Hvis du er dilla på kpop, eller du har hatt lyst til å lære de hotteste, mest ikoniske koreografiene; så kan du det hos Helene! Det som gjør kpop så unikt er dansingen! Og det er dansere over hele verden som lærer seg de samme rutinene, som gjør det enda mer spennende! Du kan bli med på RANDOM DANS KPOP ikke bare i Norge, men også overalt i verden!

PoleFitness

Pole fitness er akrobatikk på en vertikal pinne som utvikler styrke og fleksibilitet ved å ha det moro. Pole trening hjelper med å forbrenne kalorier, reduserer stress og har en gunstig effekt på ledd og muskler.

Patrycja er en sertifisert Pole Dance-instruktør fra Polen, som tidligere underviste på SATS. I sitt arbeid fokuserer hun på hver elev slik at klassene er effektive for alle. På kurser fokusere hun også på forbedre deltakernes styrke og fleksibilitet før og etterpå hver pole trening.

Det blir ulike kurs i løpet av høsten, ta kontakt med elisabeth@samsen.com om du er interessert.

Styrke og strekk

Styrke og strekk med Elisabeth tirsdager 20.00-21.00 i Slaktehallen. For de mellom 15-25 år

For sterkere kjernemuskulatur, mer fleksibilitet og kunnskap om kropp og trening.

Uke 34-49 – ikke kurs i skolens ferier

Yoga for ungdom

Yoga med Prana Yogastudio for ungdom mellom 15 og 25 år.

Kurset vil ha temabolker på 4 uker, feks føtter, rygg, stressmestring og mer.

Uke 34-49 – ikke i skolens ferier