Bingen scene

Bingen scene er en av de beste scenene i Kristiansand tilrettelagt for rytmisk musikk. Vi åpnet scenen 01.februar 2002 med Kaizer Orchestra. Siden det har Bingen scene blitt besøkt av artister som GAME (us), Bigbang, Håkan Hellstrøm, Turboneger, Honningbarna og Lars Vaular og mange flere. Den samme scenen står unge lovende musikere og spiller på under Åpen Scene, LOUD og UKM. Alle får oppleve å utøve musikk under samme profesjonelle rammer.

Har du lyst til å spille på Bingen scene, eller  lyst til å arrangere en konsert med favorittbandet ditt, kompisene dine eller en annen sprø idè? Vi legger til rette for at du kan leie Bingen scene billig, med lydteknikker og backline, samt eget kafèområde utenfor som heter Vestibaren. Er du mellom 15 og 25 år hjelper vi deg gjerne med planlegging, søknader om støtte og tilrettelegging av arrangementet.

Priser for 2021:
Arrangement for ungdom mellom 15 og 25 år: 6000,- inkl. lydtekniker.

Arrangement for andre:  8800,- inkl. lydtekniker.

Lysmester (tekniker med ansvar for lysdesign) er ikke inkludert i leieprisen, men kommer i tillegg. Ved konsertproduksjoner o.l. anbefaler vi å leie inn lysmester, med fagkompetanse. som kan operere lyspult og DMX-adresser. Vi kan være behjelpelige med å videreformidle kontakt og innleie.

Det er mulig å medbringe egne teknikere (lyd/lys), med forutsetning om at de har fagkompetanse, forstår og kan benytte utstyret uten videre oppfølging under produksjonen. Alle endringer i plassering av lyd- og lysutstyr må tilbakeføres i henhold til oppsett, etter endt arrangement.

Leieprisene inkluderer Bingen scene med lydtekniker og backline, Vestibaren og vasking.

Merk: All bruk av alkohol er forbudt på Samsen kulturhus.

Her har du en oversikt over Bingens tekniske spesifikasjoner.

For leie av Bingen scene søk her

For mer informasjon ta kontakt her.