Velkommen til Samsen kulturhus i vinterferien!

Ane SeljesethSamsen kulturhus

Vi har åpent som vanlig hele vinterferien. I tillegg har vi lagt inn noen ekstra aktiviteter som foregår på dagtid for de som har ferie. Kursene er for de mellom 15-25 år og er gratis. I tillegg er det også egne kurs i forbindelse med UKM denne uken, de er for de mellom 13-20 år.

Dans

De faste dansekursene tar pause denne uken, men vil du trene på egenhånd kan du booke dansesal. Det blir også en egen styrke og strekk time på torsdag kl. 12-13 med Elisabeth.

Book en dansesal

Badstu

Vil du teste badstuen på Samsen? Samsen åpner opp badstuen for booking i vinterferien.

Mandag

Mandagene på Samsen er det som vanlig åpent i kunstverkstedet kl 17-20, i lydstudio er det åpen dag med mulighet til å booke veiledning med Even. Ta kontakt med Even (lydstudio@samsen.com) for å avtale.

I fotostudio holder vi nå på å pusse opp, så der håper vi å ha det klart til etter vinterferien.

Lær å sy med overlockmaskin

Onsdag får vi Linda Fisher-Høyrem på besøk for å holde kurs i hvordan å sy din egen t-skjorte. Kurset er fra kl 12-17 – les mer og meld deg på her.

Perlekafé mandag – torsdag

Kjøp et perlesett i kaféen og ta deg en deilig kopp kakao med krem. Vi skaper god stemning i Kafé Samsen. Kom på Samsen for å slappe av mens du lager et smykke, armbånd eller øredobber. Priser: Armbånd 15 kr, smykke 30 kr.

Utstilling

I galleriet vil det også være åpen utstilling denne uken. Les mer om Ingrid Sofie Bysveen Eikefet sin utstilling og åpningstider her

Flere tilbud

AKKS har LOUND song camp – les mer på deres sider her.

Les mer om vårt og andres tilbud i vinterferien her: https://www.kristiansand.kommune.no/ferie