Variatix Crew

Variatix Crew er Samsen kulturhus sitt eget dansecrew innenfor Hip Hop og ulike streetstiler for de mellom 15-25 år. Variatix har fokus på show, freestyle, opptredener og battles. Crewet ser etter dansere som; har potensiale, er motiverte, har grunnleggende danseferdigheter og har lyst til å utvikle seg selv som danser og bidra til utvikling i crewet. 

Crewet har faste treninger tirsdager 17.30-19.30 og torsdager 16.30-19.00. I tillegg forventes det at crewets dansere trener på egenhånd gjennom f.eks workshops og dansekurs. 

Variatix Crew ønsker å ha et godt miljø og å være en trygg plass til å jobbe utenfor komfortsonen. På treningene har crewet som mål å øke nivået, dansekunnskaper og ferdigheter, trene på freestyle og lære å lage egne- og ta andres koreografier. Ambisjonene til crewet er å utvikle seg og få erfaring innen danseshow, showcase konkurranser, freestyle og battle. Variatix Crew opptrer under Battle of the South, UKM og Come Together, i tillegg til andre oppdrag. 

Ønsker du å bli en del av crewet? Følg med på sosiale medier for informasjon om prøvetimer og opptak av nye medlemmer. Har du spørsmål send mail til elisabeth@samsen.com 

Crewets instruktører og veiledere:

Gina Therese Seglem Gundersen

Gina er utdannet hiphop-instruktør, koreograf og utøvende danser fra Circle Dance Academy. Hun har også gått ett år på Bårdar og har undervist i hiphop i flere år, vært med på show og forestillinger. Gina har også vunnet NM i hiphop-formasjon med Circle showteam! 

Jean-Baptiste Baele

Jean-Baptiste Baele er en koreograf og danser fra Belgia, med hip-hop og moderne dansebakgrunn. Han har hovedfokus på kroppsstrukturer, plassering og bevegelsenes former. Han har en spesifikk stil som blander ulike fagområder. Han har trent i ulike land som USA (Los Angeles), Storbritannia (London), Spania, Italia og Nederland. Han har undervist workshops rundt i Europa. 

Kine Stallemo: info kommer