SJELENS SPRÅK – kunstutstilling, 7. juni kl. 19.00, Galleriet på Samsen

Tor Helge SvendsenUncategorized

Michelle Azora holder workshop og utstilling i Galleriet på Samsen.

Sjelens språk går ut på at folket sammen er de kreative kunstnere som skal stille ut bilder! Bildene som stilles ut lages samme dag som selve utstillingen skjer. Lett og uanstrengt skal vi skape massevis av forskjellige uttrykk som skal fylle rommet med sjelens språk! Ved bruk av lek og hverandres selskap skal vi aktivere den kreative kapasiteten alle mennesker har i seg!

Folk betyr da DEG som leser dette nå! Ønsker du å delta? Se lenger ned for å sjekke ut påmelding..

Min intensjon er å illustrere at alle mennesker er kreative. Her vil jeg formidle hva kreativitet egentlig betyr og hvordan vi kan la logikk overkjøre vårt kreative potensial. Det er lett at tankene våre kan ta over å begynne å rangere uttrykket vi har som bra eller dårlig, for logikken ønsker å være objektiv og innenfor boksen- samtidig så har kreativiteten vår lyst til å være ulogisk, følsomt, og intuitiv: den ønsker å gi uttrykk uten grenser!

Dette er mulig å gjøre der vi samler oss sammen! Jeg gleder meg til å se magien som faller seg om når mennesker møtes for å skape, tusen takk for du som er nysgjerrig, du som vil komme å se, og du som ønsker å delta <3

Utstillingen holder åpent:

  • Fredag (åpning) kl. 19.00-21.00
  • Lørdag kl. 12-15
  • Søndag kl 12-15

Har du lyst til å delta som en av folkene som er med på å få utstillingen til å skje? Ta kontakt på mail: azorartlager@gmail.com eller send melding til +47 46817403 Vi har plass til 15 påmeldte, det er helt gratis å delta!