Samsen har åpent hver dag i høstferien!  

Ane SeljesethSamsen kulturhus

På Samsen kulturhus kan du oppleve dans, klatring, film, kreativt verksted, kafé, galleri, lydstudio, kino og perlekafé  i høstferien. 

Pizzabuffét mandag – torsdag 

Kafé Samsen feirer at vi har nye store pizza til 120 kroner. Mandag til torsdag i høstferien har vi pizzabuffét mellom 12-17.  

Pizzabuffét 75kr for 1 time ved bufféten. 

Klatrehuset er åpent 

Hver dag er det åpent for klatring på Klatrehuset fra 9-16. 

I klatrehuset har du muligheten til å utfordre deg selv på 450 kvm veggflate. Veggene er 5-12 meter høye med 17 faste topptau og muligheter til å klatre på led.    

I høstferien har vi et supert tilbud: Drop-in klatring for 60 kroner inkluderer instruktør, utstyr og inngang. 

  • Mandag 12-15 
  • Tirsdag 12-15 
  • Onsdag 12-15 
  • Fredag 9-11 

Mer info

Dance Showcase! & Heng på Samsen 

Fredag 29.9 starter vi høstferien med Dance Showcase og Heng på Samsen! Kom som du er og heng på Samsen og se på Dance Showcase fra 19-21. 

Lenke til facebookarrangement med mer informasjon.

Perlekafé mandag – fredag 

Kjøp et perlesett i kaféen og ta deg en deilig kopp kakao med krem. Vi skaper god stemning i Kafé Samsen. Kom på Samsen for å slappe av mens du lager et smykke, armbånd eller øredobber. Priser: Armbånd 15 kr, smykke 30 kr.

Lydstudio – Åpen dag 

Har du lyst til å lage musikk eller bli musikkprodusent? Hver mandag fra kl. 16.00 til 22.00 har vi Lydstudio – Åpen dag. Det er et tilbud for de mellom 15 og 25 år som vil ha veiledning innen musikkproduksjon og låtskriving, uavhengig av ferdighetsnivå. 

Mer informasjon

Samsen Song Camp 

Ønsker du å bli en bedre låtskriver eller produsent? Da er Samsen Song Camps supert for deg! Campen er for deg som er låtskriver, artist, produsent eller musiker og ønsker å lage musikk med andre. (Høstferiens camp er full – følg med for nye camper på Samsen) 

Gratis dagkino 

Tirsdag har vi dagkino på Samsen fra kl. 13-16. Det blir popcorn, snacks og en gøy film! 

Book rom på Samsen  

Book en dansesal

Book en dag i fotostudio

Drop in syverksted

Kom på Samsen og lån symaskin. Fiks klærne dine eller ta med ditt eget syprosjekt hvis du har. Vi hjelper deg med å komme igang. Mandag kl. 12-16, tirsdag kl. 9-13.

KRS & Orléans utstilling

Fredag åpner vi en ny utstilling i Galleri Samsen.