Hva skjer? Heidi sjekker ut!

Tor Helge SvendsenUncategorized

Vi snakker med Nora.

“Ja, så klart, hvis det er greit at jeg spiser samtidig,” svarer Nora Erland, 17, på spørsmålet mitt om å ta en liten prat.

Jeg treffer den aktive jenta på kafe Samsen i hennes halvtimes friminutt mellom en endt aktivitet og før neste som er kurs i spillutvikling i regi av Skills, Spillsenteret. Nora virker for meg som et ja-menneske, noe hun bekrefter mens hun forteller om helgen hun står foran. UKM-festivalen i Agder skal avvikles på Evje lørdag og der har hun flere roller. Hun deltok både med kunst, tissue og arrangørvirksomhet i det lokale arrangementet for Kristiansand.

På Evje skal hun nok en gang opp i lufta for å vise et større publikum at hun behersker og elsker følelsen av å fly mens hun danser og gjør spreke triks i silkebåndene etter låten Uprising av Muse. Når hun ikke er i lufta, skal hun filme for å dokumentere festivalen. Det skal hun gjøre sammen med flere fra UGLA, som er UKM Kristiansands egen arrangørgjeng

Nora som til daglig går 2.året på kunst, design og arkitektur på Tangen videregående skole har mange interesser hvor flere av dem utføres på Samsen kulturhus. Første møte med Samsen var i veggen på Klatrehuset. Hun har siden blitt en del av de unge som bruker huset aktivt. Hun har tidligere gått på fotokurs og vært på Spillsenteret. Nå er hun altså medlem av UGLA, hun trener fast med tissue, og som om ikke det var imponerende nok så bruker hun også Lydstudio på Samsen der hun for tiden holder på å spille inn egenproduserte låter.
              – gøy å prøve forskjellige ting. Jeg er sykt imponert over tilbudene på Samsen.
Nora smiler, tar en bit av pizzaen og gjør seg klar for spillutvikling i et annet lokale på huset.

Vi ønsker henne og alle andre involverte lykke til med UKM ❤