DiscoverEU

Sheila SimmenesUncategorized

Er du 18 år og interessert i å reise til Europa i 21 dager og besøke forskjellige land med kun én billett?

Samsen kulturhus og Erasmus+ tilbyr en gruppe ungdommer en gratis interrail-billett + daglig reisetilskudd på opptil 70 euro per dag (for å dekke mat og hostell).

Turen er fra 19. juli til 8. august

SØK HER – SØKNADSFRIST 10. juni

Denne turen er en del av DiscoverEU Inclusion – det betyr at man reiser sammen som gruppe, og at vi tilrettelegger for at man skal kunne delta uansett bakgrunn og/eller funksjonsvariasjon. Dersom dere trenger ekstra hjelp eller støtte til å skaffe pass og/eller visum, så vil vi også hjelpe med det.

Gruppen bestemmer sammen hvilke land vi reiser til, og i hvilken rekkefølge. Se mer om mulighetene og sett sammen din drømmetur her.

Last ned DiscoverEU-appen her.

DiscoverEU er et initiativ fra EU som gir ungdommer muligheten til å utforske Europa på en unik og bærekraftig måte. Programmet er en del av Erasmus+-programmet og tilbyr reisebilletter til ungdommer i alderen 18 år. Målet med DiscoverEU er å fremme interkulturell forståelse, øke kunnskapen om Europas kulturelle mangfold og oppmuntre til miljøvennlig reising.

DiscoverEU Inclusion er en utvidelse av dette initiativet, spesielt rettet mot å inkludere ungdommer med færre muligheter. Dette inkluderer unge med funksjonshemninger, økonomiske utfordringer, eller andre hindringer som kan begrense deres muligheter til å delta i internasjonale aktiviteter. DiscoverEU Inclusion sørger for at disse ungdommene får nødvendig støtte og ressurser, som tilpassede reisearrangementer og økonomisk bistand, for å sikre at alle har lik tilgang til å oppleve og lære av Europas mangfoldige kultur og historie.

Har du spørsmål?

Send en epost til sheila@samsen.com