Danseinstruktører

Om danseinstruktørene på Samsen kulturhus 

Jean-Baptiste Baele

– Hip hop nybegynner, hip hop øvet og Under Construction Crew 

Jean-Baptiste er en koreograf og danser fra Belgia, med hip-hop og moderne dansebakgrunn. Han har hovedfokus på kroppsstrukturer, plassering og bevegelsenes former. Han har en spesifikk stil som blander ulike fagområder. Han har trent i ulike land som USA (Los Angeles), Storbritannia (London), Spania, Italia og Nederland. Han har undervist workshops rundt i Europa. 

Gina Therese Seglem Gundersen

– Hip hop nybegynner og Under Construction Crew  (i permisjon)

Gina er utdannet instruktør, koreograf og utøvende danser innen Hiphop og urbane dansestiler ved Circle Dance Academy. I tillegg har hun 1 års utdannelse fra Bårdar innen jazz, moderne og ballett, og utdannelse som barne- og ungdomsarbeider. 
Gina har tatt danseklasser blant annet i New York, Paris og Bangkok. Hun har undervist barn, unge og voksne i Hiphop og urbane dansestiler i over 10 år, og har deltatt på mange battles, show og forestillinger. Hun har også vært med på å vinne NM i hiphop-formasjon! 
De siste årene har Gina undervist flere steder i Kristiansand og liker godt å bidra til en positiv utvikling av hiphop miljøet i byen. Gina ønsker å gi elevene sine danseglede, mestringsfølelse og utfordringer! 

Elisabeth Haugland Post

– Styrke og Strekk og Voguing

Elisabeth Haugland Post er fagansvarlig for dans på Samsen kulturhus og har utdanning som dansepedagog med praksis innen moderne- og samtidsdans, jazzdans, ballett, kreativ dans og hiphop fra Universitetet i Stavanger, og har Master i Kunstfag med fokus på dans fra Universitetet i Agder. Elisabeth har også lengre erfaring som gruppetimeinstruktør innen pilates, stretching og ulike styrke og kardio gruppetimer, i tillegg til å undervise i ulike dansestiler for ulike aldersgrupper og ferdighetsnivåer. 

Champloo 

– Åpen Trening

Champloo er en allsidig danser som spesialiserer seg i breaking, og har tatt gull i mange danse konkurranser rundt i Norge og er ennå aktiv som konkurranseutøver. Champloo har lenge vært en aktiv danser på Samsen blant annet gjennom deltakelse under Battle of the South og som dommer under BITS of BOTS. Nå kan du få muligheten til å utvikle deg ved hjelp av Champloo sin kunnskap og erfaring under Åpen Trening. 

Sawyerpop 

– Popping 

Sawyerpop spesialiserer seg i popping, og har mange års erfaring med undervisning i popping og hiphop. Han har vært aktiv og gjort det bra i både lokale og internasjonale battles siden 2010. Sawyerpop har lenge vært aktiv danser og instruktør på Samsen blant annet gjennom deltakelse under Battle of the South, dommer under BITS of BOTS og han har hatt sitt eget dansestudio “Sawyers dansestudio”. Nå er vi så heldige at han skal komme tilbake og undervise på Samsen! 

Helene Lindgren

– K-pop 

Helene Lindgren har danset flere stiler gjennom årene, blant annet jazz, popnlock, Michael Jackson, musikal, moderne, men hovedstilen hennes er hiphop. Helene danser for gleden det gir, og ønsker at alle skal ha det like gøy med musikken! Det er ingen tvil om at hun brenner for k-pop, og med hennes glede og engasjement så kan du ikke unngå å bli revet med.  Du møter også Helene som kveldsvert på Samsen. Følg henne på tiktok: @knipzi