D-Vrs Crew

D-Vrs Crew er Samsen, og Kristiansand, sitt første k-pop dance crew for de mellom 15-25 år. Crewet lager egne danser i tillegg til at de covrer de hotteste og populære k-pop koreografiene og opptrer både på scene og deltar på k-pop danse roulette i byen De har en YouTube kanal som de legger ut hva det er de holder på med, samt videoer fra øvinger og annet gøy de finner på! D-Vrs Crew medlemmene har forskjellige dansestiler, interesser og aldere, men er knyttet sammen gjennom felles interesse for k-pop. Følg med! Du ser dem kanskje snart på tv! Crewet opptrer under Battle of the South, UKM og Come Together, i tillegg til andre oppdrag. 

 
Treningstidene med instruktør er tirsdager 18.30-20.30 og torsdager 16.30-19.00. I tillegg forventes det at crewets dansere trener på egenhånd gjennom f.eks workshops og dansekurs.  

Følg med på sosiale medier for informasjon om prøvetimer og opptak av nye medlemmer. Har du spørsmål send mail til elisabeth@samsen.com 

 
Crewets instruktør: 

Helene Lindgren

Hun har danset flere stiler gjennom årene, blant annet jazz, popnlock, Michael Jackson, musikal, moderne, men hovedstilen hennes er hiphop. Helene danser for gleden det gir, og ønsker at alle skal ha det like gøy med musikken! Det er ingen tvil om at hun brenner for k-pop, og med hennes glede og engasjement så kan du ikke unngå å bli revet med. Du møter også Helene som kveldsvert på Samsen. Følg henne på tiktok: @knipzi 

Trener i danseteknikk: 

Jean-Baptiste Baele

Crewet trener med Jean-Baptiste Baele og Variatix crew en time nesten hver torsdag for å bygge opp dansetekniske ferdigheter. 

Jean-Baptiste Baele er en koreograf og danser fra Belgia, med hip-hop og moderne dansebakgrunn. Han har hovedfokus på kroppsstrukturer, plassering og bevegelsenes former. Han har en spesifikk stil som blander ulike fagområder. Han har trent i ulike land som USA (Los Angeles), Storbritannia (London), Spania, Italia og Nederland. Han har undervist workshops rundt i Europa.