Bli med på kurs!

Ane SeljesethKurs, Samsen kulturhus

Gjennom våren holder vi mange ulike kurs på Samsen. Noen varer en kveld, andre går fast over flere uker. Mange av disse kursene er etterpurt og populære, så det er lurt å melde seg på fort.

Det er polekurs pågående, – og det starter nye onsdag 23.mars. 
Pole, nybegynner kl.16.45-17.45. – NB oppstart flyttet til 25. mai
Pole, mellomnivå 1 kl.18 – fullt
Pole, mellomnivå 2 kl.19.15 – fullt
Spagaten kl.20.30

Vi setter opp nok ett 4-ukers nybegynnerkurs i Pole fitness. Dette er veldig populært så hiv dere rundt om dere ønsker få plass.

Polefitness er akrobatikk på en vertikal pinne som utvikler styrke og fleksibilitet ved å ha det moro. Pole trening hjelper med å forbrenne kalorier, reduserer stress og har en gunstig effekt på ledd og muskler. Patrycja er en sertifisert Pole Dance-instruktør fra Polen, som tidligere underviste på SATS. I sitt arbeid fokuserer hun på hver elev slik at klassene er effektive for alle. På kurser fokusere hun også på forbedre deltakernes styrke og fleksibilitet før og etterpå hver pole trening.

Lørdag 26.mars er det Vietnamesisk matkurs

Er du mellom 15 og 25 år og har lyst til å trylle frem den beste Pho? Da kan dette være matkurset for deg. Lisa Ngo jobber på Samsen kulturhus og har snakket om mammaens kokkelering. Hun (mammaen) elsker å stå på kjøkkenet og lage mat, spesielt til andre, hun har stor lidenskap for mat, og har laget to middager daglig så lenge Lisa kan huske, en med kjøtt og en vegetarvariant. Det er flere som har ytrer ønske om at hun burde starte et kjøkken. Vel, nå har du sjansen til å lære av henne.

Det er håndverkstudio hver mandag kl.17-21. 
Mars har hekling på menyen -med kursholder hele måneden. Les mer ved å trykke på lenke her.

Det blir flere kurs utover våren. Følg med for oppdatert informasjon.

Mange kurs er allerede i gang. Har du lyst til å danse, drive med akrobatikk eller yoga? Vi har fremdeles ledige plasser på kurs.

Oversikt og påmelding til kurs finner du på https://samsen.hoopla.no/sales

Vi har en egen ungdomsgruppe, «ung og sånn», som gjennom året jobber med ideer og gjennomfører kurs og kvelder som ungdom i Kristiansand har lyst til å få til. Du kan også følge oss på vår egen Instagramkonto ungogsånn. Er du mellom 15 og 25 år og har lyst til å være med på planlegging og gjennomføring av kurs? Ta kontakt med heidi@samsen.com