Vi holder åpent i hele sommer!

Ane Seljeseth Åpningstider, Samsen kulturhus

Vi ønsker oss en drømmesommer og vil gjøre vårt ved å holde Samsen kulturhus åpent også i sommerferien. Samsen er et kulturhus hvor ungdom i Kristiansand kan møtes og ha mulighet for å drive med dans, musikk, film, kunst eller annet som er interessant for ungdom. Bli med å lære av andre, lag ditt eget, møt andre eller finn noe du vil drive med.

Åpningstider: 

Vanlige åpningstider frem til uke 26 og fra uke 33.

Mandag-torsdag: 08.00 – 22.00
Fredag: 08.00 – 20.00
Lørdag: 12.00 – 18.00
Søndag: Stengt

I disse ukene har kafeen åpent som vanlig – sjekk ut meny og åpningstider her.

Fra uke 26 t.o.m. uke 32 har vi begrenset åpningstid: 

Mandag-fredag: 11.00 – 17.00
Lørdag og søndag: Stengt

Kafeen stenges for varmmatservering i uke 27 t.o.m. uke 31. Vi holder åpent for salg av drikkevarer, is og sjokolade hele sommeren.

Ved kurs og annen aktivitet på huset utenfor åpningstidene vil dørene være åpne senest 30 min før kursstart.

Etter egen avtale kan man leie/låne rom med egen nøkkelbrikke. Ta kontakt på booking@samsen.com for å lage avtale om dette. 

Sommerkurs: 

Trykk på lenke for mer informasjon og påmelding, der det ikke er lenke er ikke informasjonen klar, vi oppdaterer fortløpende.

Bli med på tur i Bymarka 

Lyst til å begynne ny uke med tur i Bymarka? Bli med på mandagstur med Heidi i juli. Gå sent eller fort, småjogge eller løpe, prate eller tenke, se, reflektere le.  
Vi går fra Samsen inn i Bymarka, spiser niste, får frisk luft og bevegelse. Kanskje et bad i 3.Stampe? Følg gjerne med på facebooksiden for oppdatert informasjon.  

Fotomandag

Hver mandag hele året på Samsen – er du interessert i foto er mandag dagen du bør svinge innom. Du kan også booke egen tid i fotostudio resten av uka innenfor åpningstidene. Trenger du å låne ekstra fotoutstyr/lys er dette tilgjengelig etter avtale med Tor Helge (ikke tilgjengelig 12. juli til 8. august)  

Gallerie

I sommer åpner vi et helt nytt galleri på Samsen. Mer informasjon kommer i egen sak på nettsiden om litt.  

Just Dance

Har du lyst til å spille et gøy spill som får deg i aktivitet uten at du tenker over at du trener, samtidig som du lærer mange kule dansetrinn? Kom og dans sammen med oss i Bingen på Samsen om det regner ute! Just Dance er et dansespill som gjør trening gøy og gir danseglede, og bruker populærmusikk fra blant annet de 10 siste årene. Følg med på facebook eller instagram, så forteller vi når det blir dans i Bingen.

Practice session i KTown på bystranda

Samsen hjelper til med utstyr til Practice session i KTown på bystranda i sommer – bli med og dans! Dette er væravhengig og er dansemiljøet selv som arrangerer – så meld deg inn i facebookgruppen om du vil få med deg når det skjer. Tony Puth AKA Champloo administrerer gruppen, han har i mange år vært en del av dansemiljøet på Samsen. Vi som jobber på Samsen blir med når vi har mulighet, og vi gleder oss til å se groovy jams på bystranda.

Og har du lyst til å bestemme helt selv – lån et rom 

  • Lån en dansesal – sjekk åpningstidene, og send en mail eller ring for å sjekke om det er ledig. Du kan også komme innom og se om det er plass. Vi har flere dansesaler 
  • Fotostudio – book deg inn for å få tatt bilder, eller redigere i fotostudio. Hva er ikke mer perfekt enn en dag å fordype seg i redigeringsverktøy og ta bilder med supert utstyr en regnværsdag? Kanskje sommeren er tida hvor du får lært deg photoshop ordentlig? Øving gjør mester – og det tar en god del timer. Supergøy! 
  • Rockeriet – fast leie av bandrom. Kom og øv også i sommer – her har leietagerne egne nøkkelbrikker. Superkoslig om dere stikker innom i kafeen og spiser en is om dere er på huset i åpningstiden. Trenger du fast øvingsrom til dit musikkprosjekt? Ta kontakt med Thor Einar for fast leie i Rockeriet.