Vi åpner opp for flere aktiviteter på Samsen

Ane Seljeseth Samsen kulturhus

Med nye retningslinjer har vi nå muligheten til å ha litt flere folk på Samsen igjen. Vi gleder oss til å ha mer liv i huset. Samtidig må vi begrense bruken for å ha oversikt, og forholder oss til de retningslinjene som finnes.

For alle gjelder smittevernreglene – hold avstand, vask hendene og hvis du er syk så blir du hjemme. Vi har hengt opp informasjon og håndsprit rundt i lokalene, så det skal være mulig å ta hensyn til dette hele tiden.

Dørene til Samsen vil være låst – instruktører og leietagere har nøkkelbrikker. Vi har og fått ringeklokke, så om du ikke kommer inn kan du bruke denne. Det er også avtalt med de enkelte brukerne hvilke dører og rutiner som er for hvert enkelt rom og ulik bruk.

Åpningstid: (I disse tidene er vi på huset- bruk ringeklokke, inngang B eller telefon om du vil komme i kontakt med oss)

  • Mandag – torsdag kl. 08.00 – 20.00
  • Fredag kl. 08.00 – 15.30.
  • Helgene er stengt. 

Ta kontakt på telefon 38 00 64 00 i åpningstiden hvis du lurer på noe.

Fra 18.05.20 åpner vi opp for:

Dans: Vi åpner opp for enkelte grupper / kurs etter avtale. Det er kun Slaktehallen som blir i bruk. Det er de som har fast aktivitet som starter opp i første omgang.

Fotoverkstedet: Åpnes opp for aktivitet. Kun 4 personer om gangen. Dette etter avtale med Tor Helge som har ansvar for fotoverkstedet.

Filmverkstedet: Åpner opp for aktivitet på onsdager. Ola organiserer aktiviteten.  Aktiviteten vil foregå i Plomma i egget og ute.

Rockeriet: Er åpnet for aktivitet. Det enkelte band har fått informasjon pr e-post fra Thor Einar.

Klatring: (oppdatert19.5) Klatrehuset holder stengt for drop-in, gruppebestillinger, barneselskaper og kurs. CKK har tilgang til å bruke klatrehuset til organisert trening med eget utstyr. Se CKK sin facebookside for mer informasjon. Anbefalinger fra Norges Klatreforbund blir fulgt.

Kafeen: Kafeen holdes stengt til 1.6.20. I juni vil åpningstidene i kafeen være mandag – fredag kl 11.00 – 17.00. (oppdatert 9.6)

Bingen: Styrt etter enkelt avtaler. Ta kontakt på booking@samsen.com om du har spørsmål.

Andre arrangører: AKKS har åpnet opp for undervisning med egne retningslinjer. Ellers er det begrenset bruk av rom. Har du deltatt på aktiviteter arrangert av klubber eller andre leietagere – ta kontakt med arrangøren.

Vi har flere arrangementer som livestreames fra Bingen fremover. Følg med på vår facebookside.