Velkommen igjen på Samsen kulturhus!

Ane Seljeseth Huset, Kristiansand kommune, Samsen kulturhus

Etter en litt annerledes vår med korona og kanskje en litt merkelig sommerferie åpner vi opp, og mye av tilbudet starter opp igjen. Vi ser frem til å møte dere her på Samsen!

Vi følger nøye med på koronasituasjonen, og smittevernregler som blir oppdatert etter behov og bruk. Vi har egne retningslinjer avhengig av hvilke lokaler som brukes og aktiviteten som foregår. Utlån av saler til fast bruk er åpnet opp med restriksjoner. Enkeltbookinger er mulig gjennom avtale på forhånd – send e-post til booking@samsen.com, eller ring 38 00 64 00 innenfor kontortid (8.00-15.30).

Det er mye spennende som skjer i høst på Samsen.

Byggeprosess – I løpet av august blir vi endelig ferdig med byggeprosessen og oppussingen av Samsen. Kontorblokka har stått ferdig en stund, mens glassbyggestein, porter og dører er byttet ut i vinter og vår. Snart er også nytt ventilasjonssystem på plass. Åpning av «nye Samsen» skjer i oktober. Vi kommer med mer info om eget arrangementet og gleder oss til å vise dere!

Klatring og kafe åpent fra 10. august – Fra 10. august åpner klatrehuset opp med nye tau og ruter. Det er både oppstart av kurstilbud og drop in. Les mer i egne saker på nettsiden for å se hvilke retningslinjer og påmeldinger som gjelder. Kafeen vil også være åpen igjen fra 10. august. Her finner du åpningstidene.

Høstens kurstilbud – I uke 35 og 36 starter dansekurs og yogakurs opp. Flere kurs kommer i løpet av høsten og vil bli annonsert etter hvert. Det som ligger ute for påmelding nå er fotokurs, yoga, danseverksted og hiphop.

Kunst og foto i løpet av høsten har vi også kunst og fotoprosjekter som vi gleder oss til å presentere. I tillegg til fotokurs har vil mulighet til å låne ut fotostudio, så er du interessert i fotografi er det bare å ta kontakt.

Kafe – Vi jobber også med utvikling av kafeen sammen med flere av ungdomsgruppene på Samsen. Prosjektet vil presenteres i oktober.

I november arrangerer vi den årlige «Battle of the South», så for alle breakere og hiphopdansere er det bare å holde av datoene 13.-15. november. Vi krysser fingrene for mest mulig «fysisk» opplevelse, men har planer for ulike oppsett.

I tillegg kommer det flere mindre og større arrangementer og konserter i løpet av høsten.

Velkommen til mange gode opplevelser på Samsen i høst!