Under Construction Crew

Under Construction Crew er Samsen Kulturhus sitt eget dansecrew innenfor Hip Hop og ulike streetstiler, med fokus på show, freestyle, opptredener og battles.

Foto: Saona Puth/PS Production

Under Construction Crew er for motiverte dansere mellom 15-25 år fra ulike streetstiler som ønsker å utvikle seg og være med å bygge opp crewet. Crewet ønsker dansere som; har potensiale, har egen stil og som passer inn i gruppen og har grunnleggende danseferdigheter. Crewet opptrer under Battle of the South, UKM og Come Together, i tillegg til andre oppdrag.

Treningstidene med instruktørene er tirsdager og torsdager 17.00-19.00 hvor egentreninger kommer i tillegg. Crewet deltar i tillegg på flere workshops i løpet av året med eksterne instruktører.

Ønsker du å bli en del av crewet? Følg med på sosiale medier for informasjon om prøvetimer og opptak av nye medlemmer. Har du spørsmål send mail til elisabeth@samsen.com

Crewets instruktører:

Jean-Baptiste Baele

Jean-Baptiste er en koreograf og danser fra Belgia, med hip-hop og moderne dansebakgrunn. Han har hovedfokus på kroppsstrukturer, plassering og bevegelsenes former. Han har en spesifikk stil som blander ulike fagområder. Han har trent i ulike land som USA (Los Angeles), Storbritannia (London), Spania, Italia og Nederland. Han har undervist workshops rundt i Europa.

Gina Therese Seglem Gundersen

Gina er utdannet hiphop-instruktør, koreograf og utøvende danser fra Circle Dance Academy. Hun har også gått ett år på Bårdar og har undervist i hiphop i flere år, vært med på show og forestillinger. Gina har også vunnet NM i hiphop-formasjon med Circle showteam!