Variatix Crew

Variatix Crew er Samsen Kulturhus sitt eget dansecrew innenfor Hip Hop og ulike streetstiler, med fokus på show, freestyle, opptredener og battles. 

Foto: Saona Puth/PS Production

Variatix Crew: 

Variatix Crew er for dansere mellom 15-25 år fra ulike streetstiler. Crewet ønsker dansere som; har potensiale, er motiverte, har grunnleggende ferdigheter og har lyst til å utvikle seg selv som danser og bidra til utvikling i crewet. Crewet ønsker å ha et godt miljø og å være en trygg plass til å jobbe utenfor komfortsonen. På treningene har vi som mål å øke nivået, dansekunnskaper og ferdigheter, trene på freestyle og lære å lage egne og ta andres koreografier. Ambisjonene til crewet er å utvikle seg og få erfaring innen danseshow, showcase konkurranser, freestyle og battle. Crewet opptrer under Battle of the South, UKM og Come Together, i tillegg til andre oppdrag. 

Treningstidene med instruktørene er tirsdager 17.00-19.00 og torsdager 16.30-18.30 hvor egentreninger kommer i tillegg. Crewet deltar i tillegg på flere workshops i løpet av året med eksterne instruktører. 

Ønsker du å bli en del av crewet? Følg med på sosiale medier for informasjon om prøvetimer og opptak av nye medlemmer. Har du spørsmål send mail til elisabeth@samsen.com 

Crewets instruktører:

Jean-Baptiste Baele

Jean-Baptiste er en koreograf og danser fra Belgia, med hip-hop og moderne dansebakgrunn. Han har hovedfokus på kroppsstrukturer, plassering og bevegelsenes former. Han har en spesifikk stil som blander ulike fagområder. Han har trent i ulike land som USA (Los Angeles), Storbritannia (London), Spania, Italia og Nederland. Han har undervist workshops rundt i Europa. 

Gina Therese Seglem Gundersen

Gina er utdannet hiphop-instruktør, koreograf og utøvende danser fra Circle Dance Academy. Hun har også gått ett år på Bårdar og har undervist i hiphop i flere år, vært med på show og forestillinger. Gina har også vunnet NM i hiphop-formasjon med Circle showteam!