Samsens eget lydstudio

Ane Seljeseth Musikk, Samsen kulturhus

Er du interessert i musikkproduksjon og låtskriving? Vi anbefaler å følge med på hva som skjer i lydstudioet på Samsen.

Johannes B. Vaage (foto: UKM media)

Vi i lydsudioet på Samsen har begynt arbeidet med en egen facebookside der vi deler tips og triks relevant for deg som er interessert i å lære mer om å lage musikk, og holder deg oppdatert om hva som skjer i studioet. På denne siden kan du også selv dele relevant info og stille spørsmål som vi ansatte eller dere følgere kan hjelpe til å besvare. På denne måten håper vi å kunne skape et lite nettsamfunn nyttig for de som er interessert i musikkproduksjon og låtskriving.

Hva er lydstudioet på Samsen?

Samsen Studios er Samsen kulturhus sitt eget lydstudio. Hovedstudioet vårt består av et godt utstyrt kontrollrom og tilhørende innspillingsrom med plass til store produksjoner, og to mindre studiorom med hver sin separate vokal-booth. Her tilbyr vi undervisning og kurs i kreative og tekniske sider ved musikkproduksjon og låtskriving.

Amanda Winsjansen (foto: UKM media)

Det er mulig for de av dere som produserer egen musikk å leie et av de mindre studiorommene på fast basis. Fra høsten av vil vi også åpne for drop in-leie av hovedstudioet eller de mindre studiorommene. Etter hvert vil vi også arrangere konserter og podcast-sendinger.

Hvis du er mellom 15 og 25 år og nysgjerrig på studiotilbudet vårt – å ta kontakt på tlf: 38 00 64 00.