Nye koronatiltak – Samsen kulturhus utsetter klatreaktiviteter inntil videre.

Ane Seljeseth Samsen kulturhus

Oppdatering 2.mars: Tiltakene og utsettelsene vil også gjelde tirsdag 2 . mars. Vi vil komme med oppdatert informasjon fortløpende når retningslinjene er klare.

Igjen må vi endre våre retningslinjer og tiltak. Mars har startet med mye smitte i Kristiansand og dermed er vi nok en gang tvunget til å tenke annerledes. Våre drop in timer i Klatrehuset er nå stengt inntil videre og kurs med barn og foresatte blir også utsatt. Ungdomsgruppa for de under 20 år, holder fortsatt på mandager og onsdager.

Andre kurs som dansekurs vil fortsette som planlagt.

Dørene til Samsen vil være åpne, men mange av oss som jobber på Samsen har hjemmekontor. Kafeen er også stengt fra 2. mars og inntil videre.

Åpningstid:

  • Mandag – fredag kl. 08.00 – 22.00
  • Fredag kl. 08.00-20.00
  • Lørdag kl. 12.00-18.00. 

Ta kontakt på telefon 38 00 64 00 i åpningstiden hvis du lurer på noe, eller send en e-post til post@samsen.com

Vi har mange kurs og aktiviteter planlagt denne vinteren/våren. Disse ble utsatt etter 17. januar, igjen blir vi nok en gang nødt til å utsette noen kurs til april.

Dans – «prøveuken» for dansekurs flyttes med utsettelsen, så du kan prøve tilbudet når vi starter opp. Les mer om dansetilbudet her.

Klatrehuset – Klatrehuset holder stengt for drop in. Klatrekurs for barn med foresatte er utsatt inntil videre, ungdomsgruppa holder fortsatt på mandager og onsdager.

Leier du egne lokaler hos oss ber vi deg følge nasjonale og lokale retningslinjer. Ta kontakt om dere lurer på noe. Dette gjelder også Rockeriet, egen mail er sendt ut.

Vi anbefaler å følge med på Kristiansand kommunes nettside for oppdateringer om korona:  https://www.kristiansand.kommune.no/tema/korona/