LOKANDER + CHERRY CINEMA

Sheila Simmenes Uncategorized

Gratis og rusfri konsert 25. november kl. 19:00

Vi henger på Samsen og inviterer til konsert i Bingen med Lokander + Cherry Cinema!

Fredag 25. November kl. 19:00 inviterer vi til rusfri og gratis konsert i Bingen på Samsen. Det blir deilig og retro indiepop med lokalt forankrede band som er fantastiske live.
Arrangementet er for alle mellom 15-25 år!

LOKANDER


Lars Lokander er en ung låtskriver fra Sørlandet med for mye/lite fritid. Resultatet blir hjemmesnekra poplåter som lengter etter sommer, kjærlighet og noe godt å drikke. I mai ga han ut sin første EP til strålende kritikk fra sin mor og et par lyttere i Chile.

“Lokander er soundtracket til en sommer du ennå ikke har opplevd, men som fortsatt får deg til å føle deg nostalgisk»

– Felix Karlson (Aspen Green)

CHERRY CINEMA (tidligere car.pool)


Eksplosivt og fargerikt! Med inspirasjoner som Blondie, Paramore og Phoebe Bridgers.
Bandet vant vestlandssatsinga i 2020 og dro på sommerturné i 2021 på store festivaler som Mablis, Utkant og Tysnesfest og har delt scene med Highasakite, Daniel Kvammen og Skambankt. Sommeren 2021 gav bandet ut deres første EP, «DANCECRY» og har nettopp sluppet EP’en Crystal Clear: Disc 1.

NB. Rusfritt ungdomsarrangement.

Hver fredag inviterer vi deg mellom 15-25 år til å henge på Samsen. Vi arrangerer forskjellige aktiviteter hver uke og det er helt gratis.
Vi har en egen kafe som selger deilig mat, drikke og snacks.
Sees vi?

Konserten er et samarbeid med AKKS Kristiansand – som tilbyr kurs innen rytmisk og elektronisk musikk fra grunnivå, leier ut øvingslokaler, arrangerer konserter for unge og jobber for likestilling og mangfold i alle ledd av musikkbransjen.
akks.no/kristiansand

Vil du bli med å arrangere Heng på Samsen? Kanskje du liker ta bilder, lage plakater eller lage innhold til sosiale medier? Har du lyst til å lære mer om arrangering og planlegging?

Send en melding til post@samsen.com og bli med i Heng på Samsen-gruppen!