Dans på Samsen høsten 2020

Ane Seljeseth Dans, Dans - Kurs, Kristiansand kommune, Samsen kulturhus

Vi ønsker alle danseglade velkommen tilbake til Samsen! 

Covid-19 har gitt oss utfordringer, men vi har nå åpent og følger med på retningslinjer, og snart er vi i gang med nye kurs.

Kurs, workshops og andre danseaktiviteter: 

Denne høsten arrangerer vi flere dansekurs og aktiviteter, blant annet det nye Danseverkstedet og flere hiphop-kurs med Gina Therese. I løpet av høsten blir det flere enkelte workshops, følg med på facebooksiden for å holde deg oppdatert. Neste uke er det satt opp flere prøvetimer. Her kan du lese mer om høstens kurs.

Gratis prøvetimer: 

Flere av dansegruppene som låner dansesal er også i gang med aktiviteten nå og utover høsten. For å låne dansesal fast eller enkeltgang må du kontakte Samsen på mail (booking@samsen.com) eller telefon (38006400) for å booke tid, og du vil da få bekreftelse om salen er tilgjengelig. Les mer om lån/leie av dansesal her.

I november arrangerer vi den årlige «Battle of the South», så for alle breakere og hiphopdansere er det bare å holde av datoene 13.-15. november. Vi krysser fingrene for mest mulig «fysisk» opplevelse, men har planer for ulike oppsett.

Smittevernregler – dette gjelder alle som bruker dansesalene hos Samsen

På grunn av covid-19 og smittevern må alle som ønsker å danse hos oss lese og sette deg inn i smittevernreglene som gjelder for Samsen og dansesalene. Alle som danser hos oss må følge disse reglene, og oversikt henger utenfor og inne i salene. 

Når du kommer til Samsen ber vi deg om å bruke antibac og registrere deg (eller hele gruppen din) i resepsjonen før du går videre til dansesalen. Dette må gjøres for eventuell smittesporing. Informasjonen slettes etter 10 dager.

I dansesalene har vi teipet opp ruter for å gjøre det enklere å holde avstand, og vi har egne renholdrutiner for hvert rom og ulik bruk. Husk å holde avstand, god håndhygene, og er du syk så holder du deg hjemme. Gi beskjed om du ikke kommer på en time du har meldt deg på. Det er plassbegrensinger i alle rom.

Påmelding

Her kan du melde deg på hiphop kursene.  

Påmelding til drop inn og prøvetimer: 

Påmelding til høstens prøvetimer eller drop-in på Samsen er nødvendig med hensyn til smittevern. Det er begrenset antall plasser, så vær tidlig ute om du vil sikre deg plass. Du melder deg på ved å sende navn, telefonnummer og mailadresse enten via sms (902 86 313) , messenger til Elisabeth Samsen på Facebook eller på e-post. Du vil motta en bekreftelse på om du har fått plass eller ikke så fort du er registrert.