Recurring

«God morgen» klatring på onsdager

Vi har flyttet vår "god morgen"klatring til onsdager fra kl. 08.00-11.00. Startdato for dette er onsdag 28. august. Her kan du ta med deg alle du kjenner, gamle som unge. Det er ingen kriterier om at du har klatret før. Ta med deg vannflaske og ledig tøy, velkommen skal du være.  

Recurring

Sawyer Dansestudio

Ønsker du å lære deg hiphop eller popping? Saywer Dansestudio som eies av Arafat Reshat holder kurs innen genren her på onsdager. Ønsker du mer informasjon kan du  klikke deg inn på hans nettside for mer informasjon.

Recurring

Sjakklubben Ungdom

Er du en av de som vil bli den nye Magnus Karlsen? Da kan du komme på Samsen på onsdager, er du nybegynner eller har spilt litt fra før, er du hjertelig velkommen til oss. Kurset holdes av Kristiansand Sjakklubb, oppmøte i Vestibylen. For mer informasjon sjekk ut deres nettside.

Recurring

Drop in i Klatrehuset

Drop in er for alle som har lyst til å klatre. Har du ikke klatret før, er dette et fint sted å begynne. Vi har instruktører som viser deg hvordan du skal ha på sele og sikre for andre. For barn har vi en egen buldrehule som har både enkle og vanskelige ruter. Velkommen fra kl. 17.00-21.00.

Recurring

Yogakurs

Vi starter opp igjen med yogakurs. Den 28.august er det prøvetime, sleng deg med, kanskje dette er noe for deg? Kurset går over 16 uker og koster kr: 950,- For påmelding: heidi@samsen.com

Recurring

Zumba på Samsen

Kom sammen med andre zumba-entusiaster, her blir det en svett og morsom time. Juana Lopez holder timene på Samsen hver onsdag kl. 19.30-20.30. For mer informasjon gå inn på facebook og les mer. Timen holdes i Bingen scene.

SAMSEN KULTURHUS © 2020 | ORG.NR 97 383 1240
Fakturaadresse: Kristiansand kommune, Samsen kulturhus
Postboks 1044, 4682 Søgne

Kristiansand Kommune logo