Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Låtskriverkurs med Ingunn Ekern

16. mars 2015 @ 17:00 - 20:00 CET

|Recurring Arrangement (See all)

I samarbeid med AKKS Kristiansand og UKM Norge tilbyr vi kurs i låtskriving på Samsen kulturhus mandag 16. og 23.mars fra klokken 18-21

Har du vært deltaker på UKM 2015 er kurset gratis/ for andre 150 kroner

Om Kurset: For deg over 14 år uansett tidligere erfaring!
Påmelding: hanne@samsen.com

Kurset er for deg som ønsker å lære å skrive dine egne låter eller ønsker å få gode tips til hvordan jobbe smartere med egne sanger i fremtiden.

Vi vil gå nøye inn på de tre delene en låt ofte består av; tekst, melodi og form. Vi vil snakke om ulike tilnærmingsmåter til hvordan vi kan jobbe med disse.

Dette er et aktivt kurs hvor du får mulighet til å være kreativ og slippe fantasien løs. Hvordan blir du god til å skrive? Jo, ved å skrive 🙂

Kursleder vil i løpet av dagens siste bolk gi individuell veiledning på det dere arbeider med. Har du skrevet låter før? I løpet av denne tida vil det være mulighet for å ta med tekster/melodier/låter du har laget før og vise fram til kursleder. Her har du mulighet til å få tilbakemelding på det du har laget tidligere.

Spiller du gitar eller et annet instrument? Ta det med!

Litt info om instruktør Ingunn Ekern:

Som en av få studenter i Norge har Ingunn Ekern skrevet masteroppgave om låtskrivingsprosessen. Oppgaven ble levert ved Institutt for Musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo i 2013, og er basert på intervjuer med fire sanger-sangskrivere: Sidsel Endresen, Beate S. Lech, Frida Ånnevik og Maria Skranes.

Ingunn tok i denne perioden også faget Sanger-sangskriver ved Norges Musikkhøgskole. Senere har hun tatt praktisk-pedagogisk utdanning ved Universitetet i Agder. Ingunn bor i Kristiansand, hvor hun i år studerer nordisk språk og litteratur. Hun arbeider som sangpedagog ved Mandal kulturskole, og har kor og låtskrivingskurs hver uke ved samme sted.

Ingunn har ved to anledninger besøkt Tekstforfatterfondets leilighet i Firenze, hvor hun har fått stipendopphold for å skrive sangtekster. Hun spiller i bandet Analog Story og andre musikalske prosjekter. Selv skriver Ingunn både på norsk og engelsk.

Detaljer

Dato:
16. mars 2015
Tid
17:00 - 20:00
CET

Arrangør

Samsen kulturhus
Telefon
38 00 64 00
Vis Arrangør nettside

Sted

Samsen kulturhus
Vesterveien 2
Kristiansand, 4613 Norway
Telefon
38 00 64 00

SAMSEN KULTURHUS © 2020 | ORG.NR 97 383 1240
Fakturaadresse: Kristiansand kommune, Samsen kulturhus
Postboks 1044, 4682 Søgne

Kristiansand Kommune logo